O nama

Ko smo mi?

page2_img1
FORTUNA BN d.o.o je veleprodajno preduzeće koje se bavi veleprodajom grafičkog materijala.

Osnovano je 2005 godine u  Bijeljini bilježi konstantan rast i povećanje obima posla i proizvoda koje nudi svojim partnerima. Danas smo moderno, dinamično preduzeće.
Ovim putem htjeli bismo Vam skrenuti pažnju na proizvode koje imamo u našem asortimanu. Naš cilj je približiti se Vama – poštovanim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima.
Nadamo se da ćete kod nas pronaći sve što vam je potrebno za Vaš kvalitetan otisak, reklamu ili neku sličnu namjenu iz svijeta grafike.

Ako ste naš klijent...

1

onda smo i prijatelji

Porodična smo firma koja razumije dinamiku posla i zahtjeve koje klijenti postavljaju pred vas, naše kupce. Nekada smo Vam potrebni van radnog vremena. Ne brinite, ako ste naš klijent onda ste i naš prijatelj, a za prijatelje smo uvijek dostupni.

2

onda nemojte da brinete ako neki materijal ne postoji na našem tržištu

Godine saradnje sa prestižnim svjetskim firmama su nam omogućile da imamo mogućnost nabavke repromaterijala specifične namjene, povoljne cijene i vrhunskog kvaliteta. Naše konekcije su i vaše. Budite slobodni da ih mudro iskoristite.

3

onda imate bespatnu dostavu bilo gdje

Zahvaljujući vlastitom transportu i ugovorima sa brzom poštom, u mogućnosti smo da brzo odgovorimo na va še zahtjeve. Vaše je da brinete o realizaciji a naše da dostignete svoje zadate rokove.